Actueel

Wat houdt me bezig of bepaalt de agenda in de komende tijd? Eerdere berichten lees je in de bibliotheek.

1

Bijscholing in Factor C

Welke communicatiestrategie past bij je stakeholders en je projectdoelen? Hoeveel invloed krijgen ze? Wat communiceer je met wie, op welk moment, via welk middel? Wat wordt het kernverhaal?

Eind 2022 heb ik me ondergedompeld in de meerdaagse training Factor C van opleidingsinstituut Publiec. De map ‘Vakkennis’ om mijn ‘harde schijf’ is weer up-to-date en verrijkt. De waardevolle tools en inspiratie komen natuurlijk ook ten goede aan mijn opdrachtgevers.

2

Je persoonlijke werkboekje

Opdrachtgever blij. Wij blij.
Ik voel trots als ik kijk naar deze vrolijke aanwinst op mijn bureau. De koers van de scholengroep is vertaald in een vrolijk, luchtig werkboekje. Nu kan elk personeelslid zelf aan de slag met strategische droom van de organisatie. De eigen ruimte pakken om te groeien!
Wederom een mooie coproductie, gemaakt met een zeer betrokken opdrachtgever en dito ontwerpers. Mijn bijdrage: inhoud samenstellen, rake doe-opdrachten bedenken en de teksten schrijven. #genieten

3

Privacy en videobellen

Hoe ziet het met de privacy bij videobel-apps? Wat is een veilige communicatietool? De Autoriteit Persoonsgegevens heeft bij 13 veelgebruikte videobel-apps gekeken naar de belangrijkste privacyaspecten. Zoals welke gegevens de app verzamelt, wat de app daarmee doet en of de communicatie beveiligd is. Bekijk de keuzehulp.

Keuzehulp videobellen in coronatijd
4