Security awareness

Van informatiebeveiliging (Got work to do!) …
… naar informatieveiligheid (check!)

Onze connected world is een ongekende rijkdom. Maar helaas niet zonder risico’s. Hoe goed zijn de kroonjuwelen van je organisatie beveiligd? Is de bescherming van persoonsgegevens goed geregeld? Zijn de governance, risks en compliance op orde? Is de GDPR (nieuwe Europese privacywet) ingeregeld?

Cybercrime is aan de orde van de dag. 7 op de 10 beveiligingsincidenten worden veroorzaakt door menselijke fouten. Veilig gedrag bij medewerker is de kritische succesfactor. Charlotte helpt bij het optuigen van het security awareness programma. Zij regelt voorlichtingscampagnes, workshops en e-learnings, ze coacht IT’ers en leidinggevenden bij security-proof gedrag.

Get aware, you’ll make the difference.


Nieuw beleid implementeren & awareness strategie ontwikkelen.

Ik werkte als communicatieadviseur van de CISO bij een van de grote universiteiten van ons land. Prachtige uitdaging om alle onderwijs- en onderzoeksdata op een passende manier te gaan beveiligen.

Betrouwbaar, of toch niet?

Je wil zaken doen met integere mensen. Niet onbedoeld bijdragen aan criminaliteit, witwassen of terrorismefinanciering. Het juiste security-awareness programma leert jouw management en medewerkers om de ‘good guys’ binnen te halen en de ‘bad guys’ buiten je onderneming te houden.
Kies voor een samenhangend awareness programma, met elementen als online training, groepsinterventies, postercampagne en ludieke acties. Dit vergroot de veiligheid en betrouwbaarheid van je bedrijf.

Privacy videobellen

Hoe ziet het met de privacy bij videobel-apps? Wat is ...

Wat is ...?

De vele vormen van cybersafety en cybersecurity in...

Nijmegen weerbaar

2019-01-29 Manifest tekenen Privacy Schepenhal gemeen...

Veilig online

7 tips die helpen om je foto's, bestanden, identiteit t...