Referenties

René Ritzen, Corporate Information Security Officer a.i. bij SURF
Fantastisch om met Charlotte samen te werken. Ze maakt zich nieuwe onderwerpen, in ons geval informatiebeveiliging, snel eigen. Van het bedenken en opstellen van een communicatiestrategie tot het faciliteren van workshops en awareness acties, Charlotte regisseert, adviseert en helpt met veel kennis, ervaring én met een grote dosis plezier. Ze weet voor alle niveaus binnen een complexe organisatie de juiste toon te vinden en ook een boodschap die soms lastig is zo helder te communiceren dat deze makkelijker wordt geaccepteerd.
Bovenal is Charlotte fijne persoon om mee te sparren en samen te werken.

Kersten Meijnen, adjunctdirecteur Communicatie en Marketing Universiteit Utrecht: “Charlotte heeft het verschil gemaakt, enerzijds door haar professionele communicatieondersteuning, anderzijds als stille kracht die soepel de boel op gang wist te krijgen en te houden.”

Paul van der Hagen, projectleider (sr) in de IT: “Snel thuis in de inhoud, flexibel en werkt zeer zelfstandig.”

Chris Blom, Educational consultant at Wageningen University and Research Center: “Charlotte heeft een goed luisterend oor en helpt bij het uitkristalliseren van ideeën; hoofdzaken en bijzaken onderscheiden; en ze draagt de beelden en taal aan om dit te communiceren. We hebben uitstekend samengewerkt.”

Eeltje Geugies: Onderwijskundig pedagoog at Stenden university: “Met Charlotte werken is een feest. Ze is snel van begrip, kan zich goed inleven in de materie en komt met constructieve voorstellen. Bij Charlotte heb je echt het gevoel dat ze met je meedenkt en dat ze je werk uit handen neemt. En met hele goede resultaten. Je hebt steeds het gevoel: dat had ik zelf nooit zo kunnen doen. Charlotte is snel en flexibel. Kortom, zoals een klant zich graag voelt!”

Meer over Charlotte Verhees bij Bonjour.